Gå til innhold

Noen av Glimmer twins’ referanser

mars 14, 2012

«Dere er sykt flinke til å lage liv og stemning. Glimmer twins er det beste showbandet vi har hatt på Big Ben!»
Michael Strønen, eier av Big Ben, Tønsberg 

”Takk for en heidundrandes rockekonsert med en litt sånn ”hjemme-alene-fest-følelse”. Gleder meg allerede til neste….. ” 
Geir Opsahl (SonyEricsson)  

«You can’t always get what you want. Dette er ikke sant. Får du Glimmer twins til å spille på din fest eller event får du DET DU ØNSKER. For et trøkk og rock’n roll de lagde på min 50 årsdag. Takk Erik og resten av bandet for en uforglemmelig aften.»
Arne Jørgen Smith

«Som eventarrangør for Hambre & Partners vil jeg med dette på det sterkeste anbefale Glimmer Twins som festband og partystarters. Virkelig et knallsterkt innslag som passet ypperlig til nettopp et slikt event: Fest, moro, dans og mye energi!  Gjestene koste seg enormt!»
Paal Espen Hambre (Hambre & Partners) 

“Mick Jagger er en blek kopi – ha, ha!  Dette var kjempegøy og det ble partystemning med en gang, på tross av at dette var en hverdagskveld med mye kaffe og Cola light!  Disse gutta gir mye av seg selv, låter tøft og lager herlig stemning.  Anbefales!”
Arne Borthne (leder av billeddiagnostisk senter, AHUS) 

”Glimmer Twins’ musikalske opptreden med karakter og god trøkk smittet en masse energi over på våre gjester og skapte en god feststemning og lagde et godt show på vårt event for over 180 møtedeltagere fra Danmark, Norge og Sverige.”
Øystein Brenne (BL Specialist MR, Philips Scandinavia) 

«Glimmer twins har skapt fantastisk feststemning på sine opptredner hos SG Finans. Med masse energi og og gode låtvalg laget de kjempeshow, og både ansatte og kunder lot seg rive med! De anbefales på det varmeste dersom man ønsker å rocke opp stemningen til nye høyder!»
Nina Bratlie (SG Finans)

 

Reklame
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: