Gå til innhold

Skaffe spillejobber

mai 31, 2012

Det å skaffe spillejobber er den viktigste delen av å drive et band – like viktig som å øve og få ting til å låte bra.  Dette fordi man er ikke et band dersom man ikke kommer seg ut av øvingslokalet og ut til folk!
Det er her det strander for utrolig mange dyktige musikere og band.  Så lenge de ikke klarer å skaffe seg oppdrag, så daler etterhvert motivasjonen og en negativ spiral er i gang.
Måten man går frem for å skaffe seg spillejobber på er selvsagt ved å ha et salgbart konsept, som potensielle oppdragsgivere forstår lett ved første kikk på hjemmesiden eller over telefonen:  Låter, image, uttrykk, hvor bandet passer inn, etc. må være lett å oppfatte.
Deretter må man ta kontakt med potensielle oppdragsgivere; ikke være redd for å ta kontakt, og heller ikke være redd for å få nei.  Etter første initiativ overfor en potensiell oppdragsgiver, så må man følge opp.  Akkurat slik man selger hvilket som helst annet produkt.
Man må også være villig til å ta jobber som ikke i utgangspunktet høres så attraktive ut, men som helt sikkert både blir kjempemorsomt, som gir erfaring og som kan avstedkomme nye potensielle oppdrag.
Glimmer twins har lang erfaring med kommersiell tilnærming gjennom våre sivile jobber.  Vi vet hva som skal til for å selge seg inn.  Derfor lykkes vi såpass bra at vi har så mange spillejobber pr år som vi ønsker oss.
Det at vi har en definert «pakke» med høy festfaktor, gjør det greit for oppdragsgivere å forstå hvor vi passer inn.

Ønsker dere flere råd innen dette utrolig viktige elementet for alle band; ta kontakt med oss, så kan vi diskutere videre.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: