Gå til innhold

Et bands utfordringer er mange

november 17, 2012

Ikke bare skal et band øve og låte bra, skaffe spillejobber, etc. Det skal først og fremst fungere sosialt.  Dette må til for å kunne holde på over tid og det er langsiktig arbeid som skal til for nettopp å ting til å bli bra, både musikalsk og underholdningsmessig.

Glimmer twins skal være et bra sted å utøve sin hobby; spille god klassisk Stones-rock med herlige folk med samme innstilling.  Det at vi alle er omtrent på samme sted yrkesmessig, tror vi er en stor fordel: Vi har samme egen-«drive» og displin på arbeid og samkvem med andre.  Når du skal starte et band er det viktig å avklare ambisjons- og prioritetsnivå, slik at alle drar i samme retning.  Dette gjelder alle band, uansett alder og nivå.

Om Glimmer twins kommer til å spille mer for dere, vet vi pr i dag ikke.  Vi snakker sammen om dagen for å finne ut om vi fremdeles deler ambisjoner og prioriteten bandet skal ha.  Det har vært utrloig morsomme stunder sammen med vårt publikum, så det veier sterkt positivt.  Men vi må finne en felles vei videre i all vennskapelighet, før vi bekrefter Glimmer twins sjebne. We’ll keep you posted!

Reklame
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: